52 Week Blog Challenge-Week 34

Meet My Pets๐Ÿพ๐Ÿพ๐Ÿพ

In this blog post, you get to meet my pets!! I dont talk about them in posts but today I get to show them off. Having pets are just as hard as raising kids. They expect to be waited on hand in foot and want to be fed and walked and entertained constantly. I love all animals and wish I had a farm of them. They are my kids and I love them so much.โค

Okay, so here we go….

Meet our cats!๐Ÿˆ๐Ÿˆ

We have had them since they were kittens from a shelter. Bella was 6 months when we got her and is now 17 and is very vocal about what she wants. She still has fire in her and stays active when she can. Ginger was 2 years old and is now 13 years old. She is so sweet and is not as vocal like Bella. Instead, she uses her body and paws to rub up against the screen door to let us know she wants to go out. They are always within sight of each other and love being outdoors.

Meet our Dog!๐Ÿ•

He is too cute!! We got him when he was 5 months old and he was so little. We rescued him from an organization called BratPac Rescue from a couple who bred a Bischon breed. Sage is a rat terrier mixed with Bischon, chihauhau and terrier. As shown above he is literally two different dogs. He is so sweet and loves to hop on his back legs and greet people. He loves car rides and the dog park. The only thing is, I think he likes the humans more than the dogs at the park..lol.

Meet my Fish!๐Ÿ ๐ŸŸ๐Ÿก

Ok, so I started getting into fish tanks at the end of June of this year. It was a way for me to ease my anxiety. I have a tank in my bedroom. I love watching them interact and swim after each other. I have had some trial and error moments with fish getting sick and the tank not being stable but I think I have it down. We just recently lost one of the fairly oddfish parents when I found him behind the fish tank. I have no ideal why he jumped out but that same day I found him, another fish had passed away..I was really sad. I noticed that one of the two new female mollies turned male๐Ÿค” Found out that if they are late bloomers then they can turn male. It is a very expensive hobby. I recently had a fish called Miss Black and White Cookie, she ended up having fin rot and a parasite and didnt make it. I was sad because we bonded. On a happier note, we gained 5 new babies from preggo Miss Molly. After this post I found 2 more…for a total of 7.

I haven’t named them yet…waiting for them to get bigger.๐Ÿ˜

Thank you for reading and stay tuned for week 35!!

Dont forget to like, comment and subscribe to my blog!!

Also follow me on social media via:

Twitter

Instagram

Pinterest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: